SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adı Küçük, yaptığı işler büyük

Bu haber 12 Temmuz 2022 - 3:50 'de eklendi.

Torbalı’nın 25 yıllık matbaası Küçükler Matbaa, yaptığı işlerdeki başarısıyla göz dolduruyor. İşletmecileri Hakan Yamaner ve Yasin Arslan, hizmetleriyle ilçe halkının gözündeki ‘matbaacı imajını’ değiştirdiklerini anlattılar.

25 YILDIR Torbalı halkına hizmet veren Küçükler Ofset Matbaa, günlük 50 bin baskı iş yaparak bu alanda bir rekoru da elinde bulunduruyor. Necmi Küçük tarafından temelleri atılan ve 2020 yılında da Hakan Yamaner ile Yasin Arslan ortaklarının devraldığı işletme, her geçen gün makine parkurunu ve iş kalitesini arttırdı. Torbalı’nın önde gelen matbaa firmaları arasında yerini alan Küçükler Matbaa, deyim yerindeyse ‘para hariç her şeyi basıyorlar.’

24 SAAT İÇİNDE İŞLERİ TESLİM EDİYORLAR

TORBALI’NIN en hızlı matbaası olma özelliğini de elinde bulunduran Küçükler Ofset, sipariş verilen işi 24 saat geçmeden hazırlayıp teslim ediyor. Çalışan personelinden makine parkuruna her alanda profesyonel olarak hizmete devam eden deneyimli firma, şimdilerde yılbaşı nedeniyle promosyon ürünlerin hazırlanması nedeniyle yoğun bir şekilde çalışıyor. Ayrıca davetiye, kartvizit, takvim, kalem, broşür gibi baskı üzerine her şeyi basabilen Küçükler Matbaa, kurumsal kimlik çalışmalarıyla da fark yaratıyor.

DÜZENLİ OLARAK FABRİKA ZİYARETLERİ YAPIYORLAR

REFERANSLARININ kuvvetli olduğunu, her yaptıkları işten müşterinin memnun kaldığının altını çizen Hakan Yamaner, ortağı Yasin Arslan düzenli oalrak haftanın belirli günlerinde fabrika ziyaretleri de gerçekleştirdiklerini, bu sayede hizmet alanını her geçen gün daha da genişlettiklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.