SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adem Aydın: ‘Tüm Torbalı’nın adayıyım!’

Bu haber 29 Şubat 2024 - 0:09 'de eklendi.

Adem Aydın: ‘Tüm Torbalı’nın adayıyım!’

Geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile DEM Parti Torbalı Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Adem Aydın, vakit kaybetmeden saha çalışmalarına başladı.

ÖNCEKİ gün de Atatürk Mahallesi’nde kurulan Salı pazarını ziyaret eden Aydın, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sahada yoğun ilgi gören Aydın, tüm Torbalı’nın adayı oluğunu söyledi.

60 MAHALLEDEN OY ALACAĞIZ

TÜM Torbalı genelinde büyük bir seçim kampanyası ile vatandaşların karşısına çıkacaklarını belirten DEM Parti Torbalı Belediye Başkan adayı Adem Aydın, “Saha çalışlarımıza yoğun bir şekilde başladık. Tüm Torbalı halkının oylarına talibiz. 60 mahallemizden de oy alacağımıza inanıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde giriyoruz. Tek amacımız güzel Torbalı’mızın gelişmesine, güzelleşmesine katkı sağlamak, bunun için biz de varız diyoruz” ifadelerini kullandı. Aydın, Cuma günü de Metropolis Otel’de sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelecek. Pazar günü saat 18:30’da da Atatürk Mahallesi seçim bürosu açılışı gerçekleştirecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.