SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adayların rengi belli oldu

Bu haber 04 Ocak 2022 - 23:13 'de eklendi.

Bu Pazar günü sandık başına gidecek olan Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri yeni başkanlarını seçecekler.

ÜÇ adayın yarışacağı seçimde, adayların listeleri de belli oldu. Buna göre mevcut başkan Cıva İsmail Akman beyaz rengi tercih ederken, Musa Yukarı mavi, Ali Rıza Çolak ise kırmızı liste ile seçime girecek. Yaklaşık 1100 üyenin oy kullanacağı seçimin kıran kırana geçmesi bekleniyor.

YUKARI, DİĞER ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ

SEÇİME mavi liste ile girecek olan Torbalı Şoförler Odası Başkan Adayı Musa Yukarı, yaptığı açıklama ile diğer adaylara başarılar diledi. Yukarı yaptığı açıklamada, “Bu Pazar gerçekleşecek olan Torbalı Şoförler Odası seçimlerinin ilçemize, şoför esnafımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Seçimde yarışacak olan tüm adaylara başarılar diliyorum. Tüm üyelerimizi sandık başına oy kullanmaya davet ederken, değişimin mavi liste ile gerçekleşeceğini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.