SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adayların, profesyonel sürücü olmaları için ellerinden geleni yapıyorlar

Bu haber 15 Ağustos 2023 - 8:40 'de eklendi.

KURULDUĞU günden bu yana profesyonel hizmet anlayışı ile hareket eden Ezel Sürücü Kursu, tecrübesine dayanarak sürücü adaylarının daha profesyonel bir şekilde trafiğe çıkmaları için çalışmalarını uzman kadrosuyla devam ettiriyor.

2016 yılında ehliyet alımı ile ilgili çıkan yeni yasaya göre direksiyon sınavlarının artık zorlaştığını söyleyen Ezel Sürücü Kursu Ortağı Mazlum Çiftçi, “35 dakikalık direksiyon sınavlarımız oluyor ve bu sınavlarda sürücü adayından sıfır hata ile geçmesi bekleniyor. Bu şekilde sınavı geçen herkes ehliyetini alıp ertesi gün trafiğe çıkabilir. Yeni yasa ilk başlarda yadırgandı ancak yasanın sürücülere çok faydası oldu. Artık ehliyet alıp akan trafiğe çıkabiliyoruz. İşte bu noktada Ezel Sürücü Kursu farkı devreye giriyor. Sürücü adayını trafiğe kendi başına çıkacak hale gelene kadar titiz bir şekilde hazırlıyoruz. Çünkü trafikte yeni trafik canavarları olsun istemiyoruz. Sürücü adaylarımızdan ricam can taşıdıklarını ve başkalarının da can taşıdığını unutmamaları” dedi.

STAJYER EHLİYET HAKKINDA BILINEN YANLIŞLAR

“STAJYER ehliyet meselesi 17 Nisan 2015 tarihinde karayolları yönetmeliğinde yapılan değişiklik neticesinde 2016 yılından itibaren uygulanmaya başlayan uygulamadır” diye sözlerine devam eden kurumun diğer ortağı Sinan Çiftçi ise, “Stajyer ehliyete sahip sürücülere normal ehliyet sürücülerinin aksine 75 ceza puanı verilen sistemdir. 2 yıl boyunca her yıl sürücü 75 ceza puanına sahip olur. Eğer stajyer sürücü 2 yıl boyunca 75 ceza puanını doldurursa ehliyetine el konulur ve psikoteknik testine girmesi ve psikoteknik belgesi alması gerekir. Stajyer sürücünün yanında biri olmadan araba kullanamayacağı, stajyer sürücü araçla şehir dışına çıkamayacağı, ehliyetine el konulursa bir daha asla ehliyet alamayacağı gibi söylentiler tamamen asılsızdır. Ayrıca stajyer sürücülerin ehliyetlerinde stajyer ibaresi de bulunmamaktadır. Detaylı bilgi için de merak edenlerin Metropolis Bulvarı üzerindeki Kasap Durağı civarında bulunan ofisimizi ziyaret etmesini önemle rica ederiz” diye konuştu. Ezel Sürücü Kursu İletişim: 0 232 683 34 14

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.