SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adayı kim belirleyecek?’ sorusuna Kocaoğlu’ndan yanıt: İzmir’e ‘Özel’ ilgi!

Bu haber 20 Aralık 2023 - 2:23 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşme ile ilgili olarak “Kendisi İzmir’le son derece ilgili ve enerjik buldum. Konulara vakıf… İzmir’le de sanıyorum Özel kendisi ilgileniyor. Benim edindiğim intiba bu şekilde… Kendi ağzından böyle bir söz çıkmadı” dedi.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Manisa’da yaptığı görüşme ile ilgili detayları anlattı. Ben TV’de katıldığı programda açıklama yapan Kocaoğlu, görüşmede İzmir’deki siyasal durum ile ilgili Özgür Özel’e rapor verdiklerini belirtti. İzmir adayının belirlenmesi yönünde kimlerin etkin olacağı konusu ise tartışılıyor. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İzmir dahil olmak üzere birçok kentte adayları belirleme noktasında rol oynayacağı yönünde iddiaları bulunmaktaydı. Kocaoğlu konuyla ilgili olarak yaptıkları görüşmede aday belirleme süreci ile ilgili olarak Genel Başkan Özel’in İzmir’le bizzat ilgilendiği yönünde intiba edindiğini açıkladı.

KOCAOĞLU açıklamasında şunları söyledi: Kendisi İzmir’le son derece ilgili ve enerjik buldum. Konulara vakıf… İzmir’le de sanıyorum Özel kendisi ilgileniyor. Benim edindiğim intiba bu şekilde… Kendi ağzından böyle bir söz çıkmadı. Bizim görüşlerimizi almak istedi. Şahıs tartışması olmadı. Şahıs konusu ise hal hatır sorma biçiminde oldu. İzmir’in siyasi durumunu, belediyelerin durumunu, kıl payı alıp kaybettiğimiz yerler var. Belediye başkanlarının şahsı üzerine durulmadı. Bilgi almaya çalıştı. Şahıs şahıs nokta nokta değil genel bilgi almaya çalıştı. Alaattin başkan da ben de doğru bildiğimiz şeyleri söylemeye çalıştık. Kendisi de notlar aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.