SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adana’daki Gençlik Şöleni’ne Torbalı’dan katıldılar

Bu haber 24 Mayıs 2022 - 3:35 'de eklendi.

AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Adana’da gerçekleşen ‘Bir Gençlik Şöleni’ne Torbalı’dan da yoğun bir katılım oldu.

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Gençlik Kolları Genel Başkanlığımız tarafından Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Adana’da düzenlenen Bir Gençlik Şöleni’nde Türkiye’mizin 81 ilinden gelen on binlerce kardeşimizle kucaklaştık, sevinçlerine ortak olduk.

HER zaman olduğu gibi gençlerimizin enerjisi ve heyecanı muhteşemdi” dedi. Adana’da gerçekleşen Bir Gençlik Şöleni organizasyonunda AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Feyim Özçelik de görev yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.