SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Acun Ilıcalı açıklama yaparken arkadan duyulan ses olay oldu

Bu haber 27 Kasım 2018 - 14:42 'de eklendi.

Şeyma Subaşı ile olan evliliğini bitiren medya patronu Acun Ilıcalı, adliye çıkışı basın mensuplarına açıklamada bulunurken bir vatandaşın,

 Acun Ilıcalı, 8 yıl aşk yaşadığı Şeyma Subaşı ile 19 Eylül 2017’de Fransa-Marsilya’da nikah masasına oturmuş, çiftin 250 kişilik düğünü St. Tropez’deki ünlü plaj Bagatella’da yapılmıştı.

Evliliklerinin üzerinde 4 aydır kara bulutlar dolaşan çift, dün 14.00’te, boşanmak üzere Silivri Adliyesi’ne aynı araçla geldi. Çiftin 14 ay süren evliliği, 9 dakikada bitti.

MAL PAYLAŞIMI

Gizlilik kararı bulunan dava sonucu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’ya aylık 125 bin TL nafaka verecek. 10 milyon TL’lik bir ev alıp kızları Melisa’nın (5) üzerine yapacak. Ayrıca Melisa’nın eğitim, sağlık giderlerini karşılayacak. Çiftin kızlarının velayeti annede kaldı.

‘İKİMİZ DE ÜZGÜNÜZ’

Acun Ilıcalı boşandıktan sonra gazetecilere, “İkimiz de üzgünüz. Konuştuk, denedik, ama ailemizi kurtaramadık. Yürümedi. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Hayatta her şeyin bir çaresi var, bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyisi olsun. Popüler olmamızdan dolayı sosyal medyada çok çirkin dedikodular çıkıyor. Lütfen bunlara rağbet edilmesin. İnsani yönden bakmanızı istiyorum. Biz aşkla ve severek evlendik. Gördüğünüz gibi saygıyla ayrılıyoruz” açıklamasında bulundu.

Tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği olayda Acun Ilıcalı, açıklamada bulunduğu sırada bir vatandaşın, “Acun abi beatbox yapacağım” diye bağırması ise sosyal medyada gündem oldu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.