SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Acil durumlarda görev yapacak kişilerin eğitimleri yapılacak

Bu haber 19 Ekim 2023 - 22:58 'de eklendi.

Türkiye sahip olduğu tektonik, sismik, topografik ve iklimsel yapısı gereği doğal afetlerle sıklıkla yüz yüze kalan bir ülke konumunda. Bu nedenle Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Bürosu tarafından Öğretmen Yetiştirme Bölümü aracılığıyla ‘Acil Durum Ekipleri Eğitimi’ planlandı.

TORBALI İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun koordinesinde, Müdürlüğe bağlı tüm okul ve kurumların acil durum ekiplerinin eğitimleri yapılarak afet ve acil durumlara hazırlık yapılması sağlanarak gerekli iş ve işlemler planlandı.

TOSUN’DAN TEŞEKKÜR

GERÇEKLEŞTİRİLEN eğitim programında Şube Müdürü Erdal Bayhan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı Güvenliği Birimi Millî Eğitim Bakanlığı Akup Lideri Fikret Serhan Yalçınkaya’ya emekleri için teşekkür etti. Eğitimde yapılan programının ve hazırlık çalışmasının ülkemiz, toplumumuz ve insanlar için öneminden bahsedildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.