SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Açı Kurs’ta avantajlı kayıt fırsatları devam ediyor

Bu haber 02 Eylül 2023 - 0:50 'de eklendi.

Torbalı’da eğitimin öncü kuruluşlarından Açı Kurs Merkezi Ağustos ayında yeni döneme ”Merhaba” dedi. 12 yıllık köklü geçmişiyle birçok öğrenciyi nitelikli liselere yerleştirmiş olan ve bunun haklı gururunu yaşayan kurum alanında uzman güçlü kadrosuyla da dikkat çekiyor.

YOĞUN öğrenci katılımıyla yaz kursunu tamamlayan Açı Kurs Merkezi yeni eğitim-öğretim yılına hızlı bir giriş yaptı. Yılların tecrübesini Açı yayınlarıyla harmanlayarak eğitime farklı bir bakış açısı kazandırdı. Güçlü yayın ekibi tarafında  hazırlanan defter dergileri, soru bankaları, ödev takip dergileri, yaprak testleri ve yeni nesil soru tarzına uygun, LGS’ye yakın Türkiye Geneli denemeleriyle eğitimde fark yaratıyor.

YENİ eğitim öğretim yılı ve kurumla ilgili açıklamalarda bulunan Açı Kurs Merkezi Kurucusu İbrahim Ertuğrul, ”Eğitimi bize bırakın siz sevgiye zaman ayırın” mottosuyla 12 yıl önce çıktığımız bu yolda ”Her yıl daha iyisini nasıl yapabiliriz?” diyerek yaptığımız yeni  yatırımlarla  Torbalı’da Eğitime çağdaş ve inovatif bir bakış kazandırdığımızı düşünüyoruz. Ayrıca yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

1.SINIFTAN 8.sınıfa kadar eğitim hizmeti verdiklerini ifade eden Açı Kurs Merkezi Müdürü Yağmur Kaplan Karaaslan, “Kurumumuzda 1.sınıftan 8.sınıfa kadar eğitim-öğretim hizmeti veriyoruz. İlkokul grubuna aldığı eğitimin yanı sıra kahvaltı-yemek ve servis imkanı sunarak velilerimize kolaylık sağlıyoruz. Ortaokul grubumuzda ise  okul sınavlarına hazırlığın yanı sıra yenilikçi test teknikleri ve alnında uzman öğretmenlerimizle öğrencilerimizin konu eksiklerini giderip planlı ve sıkı bir çalışma ile öğrencilerimizin LGS sürecinde hedeflerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere, tüm toplumumuz için verimli ve aydınlık bir gelecek getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

REHBERLİK çalışmalarıyla da dikkat çeken kurumun başarılı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Gülizar Ak ise, “2023-2024 eğitim -öğretim döneminde öğrencilerimizin akademik hedeflerine ulaşmalarını sağlamak, kişisel potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı  olmak ve psikolojik sağlamlıklarını desteklemek amacıyla rehberlik ve danışmanlık birimi olarak öğrencilerimizin her daim yanındayız.” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.