SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Açı Kurs Merkezi 1/A sınıfı aileleri kahvaltıda tanıştı

Bu haber 25 Eylül 2023 - 22:15 'de eklendi.

Açı Kurs Merkezi’nin idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve velileriyle gerçekleştirilen tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu kahvaltı etkinliğinde, veliler öğretmenleri ile kaynaşma fırsatı buldu.

ERTUĞRUL Mahallesi’nde eğitim veren Açı Kurs Merkezi 1-A sınıfı tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi. Yeniköy’deki Dağ Restaurant’ta yapılan kahvaltı etkinliğine 1-A sınıfında eğitim gören minik öğrenciler ile aileleri katıldı. Doğanın içinde yer alan mekanda, mis gibi güzel bir hava eşliğinde keyifli bir kahvaltı programı düzenleyen Açı Kurs Merkezi, velilerden tam not aldı.

YIL İÇERİSİNDE VELİLERİMİZ İLE SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

KURUM Müdürü Yağmur Kaplan Karaaslan, “Açı Kurs Merkezi ailesi olarak 1. Sınıfta öğrenim gören öğretmenimiz, idareciler ile öğrenci ve velilerimiz bir araya geldik. Bu tanışma kahvaltımızın amacı, öğretmen, veli ve idareci dayanışmasını sağlayarak işbirliği içerisinde eğitim ve öğretim süreçlerini yürütmektir. Yıl içerisinde velilerimiz ile sık sık bir araya geleceğiz. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz” şeklinde açıklamada bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.