SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Acele edin! Dilek Gurme’nin büyük kampanyası yarın bitiyor

Bu haber 30 Ağustos 2023 - 8:17 'de eklendi.

Gelen büyük zamlara rağmen kendi çiftliğinden halka et satışı yapan Dilek Gurme, yine halkın yanında olduğunu gösterdi. Kurbandan önce yaptığı ‘herkesin evine et girecek’ kampanyasıyla fark yaratan firma, bir süre önce başlayan ve 31 Ağustos’a kadar süren kampanyasının bitmesine sadece bir gün kaldı.

Ayrancılar’da hizmet veren ve ünü Torbalı sınırlarını aşıp tüm Ege Bölgesi’ne yayılan Dilek Gurme Kasap’ın son kampanyası yarın sona eriyor. 15 Ağustos’ta başlayan ve 2 haftadır devam eden kampanyanın büyük ilgi gördüğünü söyleyen işletmeci Mehmet Günbey, kampanyanın yarın sona ereceğini ve faydalanmak istweyen herkesi beklediklerini ifade etti.

BU KAMPANYA SES GETİRİR!

KAMPANYA hakkında bilgi veren Günbey, “Süt kuzu kol198 TL, süt kuzu incik 168 TL, süt kuzu gerdan 168 TL, süt kuzu pirzola 295 TL, kasap sucuk 318 TL ve dana kıymalık et ise 275 TL’den satışa sunuluyor. Etlerimiz, karnabat özel besi yumuşacık ve pamuk gibidir. Kampanyadan faydalanmak isteyenleri mekanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA DAĞITIM YAPIYOR

MEHMET Günbey, baba-dede mesleğini ve yeni damak zevki Dilek Gurme Kasap’ı şöyle anlattı; “Dilek Gurme Kasap, tecrübesi ve titiz çalışma prensiplerinden taviz vermeden her zaman küçükbaş veya büyükbaş hayvanların ürünlerini en özel şekilde işleyerek, Türkiye’nin dört bir yanına hızlı dağıtımını yapmaktadır. Ayrıca her isteğe ve ihtiyaca uygun özellik ve büyüklükte dana bonfile, dana antrikot, dana kontrafile, Dallas, tiban, newyork, isli et, füme, kuru et, pastırma, kavurma, Osmanlı tarzı sucuk vb. işlenmiş ürünleri toptan satışımız ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.