SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

A-Class Asansör Torbalı Mahallesi’nde açıldı

Bu haber 26 Eylül 2023 - 10:44 'de eklendi.

Torbalılı ünlü sanatçı Armağan Uzun ile uzun yıllardır sektörde olan ortağı Mustafa Kaya, asansör şirketi açtı. Torbalı Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde geçtiğimiz gün hizmete giren A-Class Asansör firması, asansör üzerine tüm işleri yapacak.

TORBALILI olan Armağan Uzun, müzik sektördeki başarısıyla ünlendi. Şu sıralar çeşitli mekanlarda sahne alan deneyimli sanatçı, ticarete de atıldı. Ortağı Mustafa Kaya ile birlikte sektöre giren Armağan Uzun’un sahibi olduğu şirket; asansörlerin imalat, bakım ve onarımını yapacak. Deneyimli sanatçı, şirketin mali ve idari işleri ile kendisinin ilgileneceğini, teknik kısmı ile de iş ortağı Mustafa Kaya’nın ilgileneceğini ifade etti.
‘TORBALI’DA YÜKSEK HIZLI ASANSÖRLERİN ARTIK BENİMSENMESİ GEREKİYOR’
1997 yılından bu yana asansör sektöründe olduğunu anlatan Mustafa Kaya, Torbalı’da bulunan binalardaki asansörlerin ‘ekonomik asansörler’ olduğunu, yüksek hız ve yüksek kaliteli asansörlerin artık benimsenmesi gerektiğini dile getirdi. Ekonomik asansörlerin uzun ömürlü olmadıklarını ve tadilat-tamirat nedeniyle mutlaka aidat olarak meskende oturan kişiye yansıdığını anlattı.
‘HER ZAMAN TORBALI’NIN VE TORBALI İNSANININ YANINDA OLDUM’
ARMAĞAN Uzun ise müzik hayatının yanı sıra değişiklik yaparak ticarete atılmak istediğini belirterek, Biz Torbalı’nın yerlisiyiz ve halkımıza bu şekilde de hizmet vermek istedim. Her zaman Torbalı’nın ve Torbalı insanının yanında oldum, olmaya da devam edeceğim” şeklinde konuştu.
ASANSÖR İŞLERİNİZ İÇİN A-CLASS’I ARAYABİLİRSİNİZ
A-CLASS Asansör’de “asansör montajı, asansör bakımı, asansör revizyon ve etiket alım işleri yürütülecek. İnşaat asansör kurulumunun yanı sıra hali hazırda işleyen binaların bakım ve onarım işleri için A-Class Asansör’e 0 532 473 18 35 veya 0232 855 53 98 numaralı telefondan firmaya ulaşılabilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.