SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Manisa Kula’da Trafik Kazası! 9 kişinin Bindiği Otomobil Traktörle Çarpıştı: 12 Yaralı

Bu haber 25 Temmuz 2019 - 15:42 'de eklendi.

Manisa’nın Kula ilçesinde Eroğlu Mahallesi girişinde meydana gelen kazada traktör ve otomobilin kaza yaptı, kazada 2’si ağır 12 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobile 9 kişinin bindiği öğrenildi.

Manisa’nın Kula ilçesinde traktör ile otomobilin karıştığı trafik kazasında, 2’si ağır 12 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobile 9 kişinin olduğu öğrenildi.Kaza saat sabaha karşı 05.15 sıralarında Kula’ya bağlı Eroğlu Mahallesi girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Kula’dan Eşme istikametine seyir halinde olan Hüseyin Ali Karataş(46) idaresindeki 45 AAJ 494 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Üzeyir Baştürk(54) idaresindeki 64 AU 466 plakalı traktörü Eroğlu Mahallesi girişinde sollamak istedi.O sırada, Kula’dan Eşme istikametine seyir halinde iken yolun kenarında bulunan tarlasına girmek isteyen Üzeyir Baştürk(54) idaresindeki 64 AU 466 plakalı traktör, kendisini sollamak isteyen araçla çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle traktör, taklalar atarak yol kenarında bulunan tarlaya devrilirken, otomobil ise kullanılamaz hale geldi.Vatandaşların haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve Jandarma ekibi sevk edildi. Çevre ilçelerden gelen 112 acil servis ekiplerinin desteği ile kısa sürede olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, traktörde bulunan sürücü Üzeyir Baştürk(54), Buse Baştürk(18), Fadime Baştürk(15), Ulviye Baştürk(49) ile otomobilde bulunan sürücü Hüseyin Ali Karataş(46), Aslıhan Akkaş(21), Hülya Hanım Avcı(45), Filiz Hancıoğlu(30), Teslime Tuna(34), Songül Çakal(30), Günnaz Gökgedik(33) ve Aysun Akkaş’a(22) ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.Kula Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, ağır yaralı olan Ulviye Baştürk(49) ve Filiz Hancıoğlu(30) burada yapılan ilk tedavilerinin ardından Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre; 45 AAJ 494 plakalı otomobil içerisinde bulunan 9 kişinin, Eşme ilçesinde işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Araç içerisinde bulunan 9 kişiden ise, 8’i yaralanırken, bir kişi kazadan yara almadan kurtuldu.Kula Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan kazazedelerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.