SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Balıkesir’de tüp patladı ortalık cehennem yerine döndü

Bu haber 18 Temmuz 2019 - 14:58 'de eklendi.

Balıkesir’in İvrindi ilçesindeki Gökçeyazı mahallesinde tüp patlaması sonucu bir evde, çıkan yangında bir kişi öldü, çevredeki evlere de sıçrayan yangında 4 evde maddi hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, Gökçeyazı Mahallesi’nde yaşayan Kazım Uzan’ın (70) evindeki tüp henüz bilinmeyen bir nedenle patladı.Patlamanın ardından ev alev alarak, yanmaya başladı.Kısa sürede büyüyen yangın çevredeki diğer üç eve daha sıçradı. Yangını gören vatandaşların yetkillilere haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.Ekiplerin 8 araç 20 personelle yaklaşık 2 saatlik çalışmayla müdahale ettiği yangın söndürülürken, alevlerden kurtulamayan Uzan, yanarak hayatını kaybetti.Yangının sıçradığı diğer evlerde ise maddi hasar meydana geldi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.