SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bodrum’a tatil için gelen genç kalbinden bıçaklandı!

Bu haber 29 Haziran 2019 - 19:19 'de eklendi.

Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’nde 57 yaşındaki şahıs, 18 yaşındaki Erke Ergün Özveren adlı genci kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Özveren’in Bodrum’a 1 haftalık tatil için geldiği öğrenildi.

Olay akşam saatlerinde yaşandı. Akyarlar Mahallesi’ndeki bir lüks sitenin ortak kullanım alanında 57 yaşındaki K.E., 18 yaşındaki Erke Ergün Özveren adlı genci, kalbinden bıçakladı. Olayın ihbar edilmesiyle bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde gencin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Bir süre sonra bölgeye gelen jandarma ekipleri, katil zanlısı K.E.’yi suç aleti ile birlikte gözaltına aldı. Savcının incelemesinin ardından Erke Ergün Özveren’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.Bıçaklanarak öldürülen gencin, Milas’tan misafir olarak Bodrum’a geldiği, katil zanlısı K.E.’nin ise 10 yılı aşkın süredir aynı sitede yaşadığı bildirildi.Öte yandan jandarma ekipleri, basın mensuplarının site içerisinden ve dışarısından görüntü almasını engelledi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.