Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bayramda seyahat edeceklere müjdeyi verdi. Ramazan Bayramı tatili süresince, yap-işlet-devret modeliyle yapılan köprü ve otoyollar hariç, Karayolları Genel Müdürlüğünce (KGM) işletilen otoyollarla köprülerin ücretsiz olacağı ifade edildi.
‘Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi?’ sorusunu soran birçok insan için Bakan Turhan müjdeyi verdi.Bayram nedeniyle seyahaat edecek birçok insan için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan duyurdu. Ramazan Bayramı tatilinin yarın itibarıyla başlayacağını, bu nedenle milyonlarca vatandaşın yollara çıkmasını beklediklerini söyledi.
Köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz olacak?
Cumhurbaşkanı kararıyla yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılan köprü ve otoyollar hariç, KGM’nin işlettiği tüm otoyollar ile köprülerin, bu gece saat 00.00’dan başlayarak, bayram tatili süresince ücretsiz olacağı müjdesini veren Turhan, uygulamanın 10 Haziran Pazartesi günü saat 07.00’ye kadar süreceğinin kaydetti.
egehaber.com













