SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Denizli’de acı ve gözyaşı bir arada! Genç öğrenci toprağa verildi

Bu haber 20 Mart 2019 - 14:36 'de eklendi.

Denizli’de acı veren bir trafik kazası meydana geldi. Üst geçidi kullanmayıp otomobil yolundan geçmeye çalıştığı iddia edilen 15 yaşındaki lise öğrencisi Melike Küçükgökçen’e araç çarptı. Feci bir şekilde yola savrulup bir ağaca çarpan genç öğrenci kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Genç yaşta oğullarını kaybeden aile gözyaşlarına boğuldu.

Kaza, Pamukkale ilçesi Sevindik Mahallesi Denizli-Ankara karayolu 2328 sokak kavşağında dün saat 17.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Ankara istikametinden Denizli istikametine seyir halinde olan R.A. yönetimindeki 20 NG 099 plakalı otomobil, orta refüjdeki boşluğu kullanarak yolun karşısına geçmeye çalışan Oya Eren Abalıoğlu Anadolu Lisesi 1.sınıf öğrencisi Melike Küçükgökçen’e (15) çarptı. Genç kız ardından orta refüjde bulunan ağaca çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yaralıya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri sonrasında tedavi etmek üzere özel bir hastaneye götürdü. Hayati tehlikesi bulunan ve sonrasında Denizli Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenilen genç kız, bugün sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü R.A., ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Aile gözyaşlarına hakim olamadı

Küçükgökçen’in cansız bedeni yapılan otopsinin ardından, bugün Karşıyaka Mahallesinde bulunan Tunalı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çakmak mezarlığına defnedildi. Cenazede genç kızın babası Hüseyin Küçükgökçen (45), annesi Serpil Küçükgökçen (42) ve ağabeyi Mehmet Küçükgökçen ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın, Oya Eren Abalıoğlu Anadolu Lisesi’ndeki sınıf arkadaşları da cenaze törenine katılarak Küçükgökçen’e veda etti.Kazanın meydana geldiği yerin yakınında üst geçit olmasına rağmen genç kızın, yolun karşısına geçmek için güvenli olan üst geçidi değil de araç yolunu neden kullandığı ise belirsizliğini koruyor.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.