SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kütahya’ya şehit düştü!

Bu haber 16 Mart 2019 - 23:54 'de eklendi.

Kuzey Irak’ta çıkan çatışmada şehit olan Kütahyalı Uzman Çavuş Yaşar Çakır’ın şehit haberini 40 günlük torununun mevlidinde alan baba Kadir Çakır, sevinç ve hüznü aynı anda yaşadı.

Irak’ın kuzeyindeki operasyonlar esnasında çıkan çatışmada şehit olan 4 yıllık Uzman Çavuş Yaşar Çakır’ın şehadet haberi ailesinin ikamet ettiği Yenidoğan Mahallesi Destan Sokak’taki baba evine 112 Acil Servisi ekipleriyle birlikte gelen askeri erkan tarafından acı haber verildi. O anda torununun 40 mevlidi okutulan baba Kadir Çakır, adeta yıkıldı.

Sevinç ve hüznü aynı anda yaşayan baba Kadir Çakır, oğluyla bir ay önce telefonla görüştüğünü, operasyonlar nedeniyle çok sık görüşemediğini söyledi.Mahalle Muhtarı Mustafa Çakır, şehidin yarın veya pazartesi günü Kütahya merkezde toprağa verileceğini ifade etti.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.