Torbalı Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği severleri özel bir konserle buluşturuyor.
TORBALI Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Sedat Çetiner yönetiminde sahne alacağı “Kışa Merhaba Konseri” ile sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.
BELEDİYE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konserde, Türk Sanat Müziği’nin seçkin ve unutulmaz eserleri seslendirilecek. Güçlü yorumlar ve zengin repertuvarla hazırlanan konserin, müzikseverlerden yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
TORBALI Belediyesi yetkilileri, düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerinin toplumun her kesimini sanatla buluşturmayı amaçladığını belirterek, Türk Sanat Müziği’ne gönül veren tüm vatandaşları konsere davet etti.
19 OCAK Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan konser, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.













