Bayındırspor Başkanı Vedat Ekinci ve yönetim ekibinden Gürsel Pavlaz, Torbalı’da emlakçılık sektöründe yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan ve aynı zamanda Bozköy Muhtarı olarak görev yapan Emrah Demir’i emlak ofisinde ziyaret etti.
SAMİMİ bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Ekinci, Emrah Demir’in hem muhtarlık görevindeki çalışmaları hem de emlak sektöründeki başarısını yakından takip ettiklerini ifade etti.
JEST, MEMNUNİYETLE KARŞILANDI
ZİYARETİN sonunda Bayındırspor yönetimi, üzerinde “Bayındırspor Emrah Demir” yazılı özel formayı Emrah Demir’e hediye etti. Bu jest, Demir tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
EMRAH Demir, nazik ziyaretleri ve anlamlı hediye için Başkan Vedat Ekinci ve Gürsel Pavlaz’a teşekkür ederek Bayındırspor’a yeni sezonda başarı dileklerini iletti.















