Hatay’ın ünlü lezzetlerinden olan ve ünü tüm Türkiye’ye yayılan Hatay usulü soslu döner Beysos Döner Kazımdirik Caddesi Ertuğrul Manav yanındaki üç katlı 270 metrekarelik mekânda açıldı. 12 personelin görev yaptığı işletme İzmir’deki ilk Beysos şubesini ise Torbalı’ya açtı.
BEYSOS Döner, Türkiye genelindeki 40 şubesi bulunuyor. Marka, 35.’inci şubesini ise Torbalı’ya açtı. İşletmeciliğini, Ahmet İnan ve Beysos Bartın şubesini işleten Yavuz – Fatma Yıldız yapacak.

KALİTEDEN ödün vermeden, müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu, Hatay usulü Beysos Döner’in resmi açılışını ise yarın saat 15.00’te yapacak. Mekân birbirinden lezzetli ve uygun fiyatlı menü seçenekleriyle dönerseverlere hizmette sınır tanımıyor.

İŞLETME Sahibi Ahmet İnan, “Lezzet Garantili’ sloganıyla, lezzete imzasını atan Beysos Döner’i Torbalı’da halkımızla buluşturalı yaklaşık 10 gün oldu. Dönerimiz günlük olarak takılır, lezzetinin sırrı ise sosunda saklıdır. Kaliteden ödün vermeden hizmet sunmaya devam ediyoruz. Yerimiz aile ortamıdır. Misafirlerimiz burada yemeklerini yedikten sonra cafe ortamı gibi rahatça oturabilirler. Beysos Döner menümüzde; Small, medium, large, xlarge et ve tavuk dürüm seçenekleriyle, porsiyon, pilavüstü, iskender, beyti, combo bey tako menü, tavuk ve et döner burger menüleri, patates kızartması ve soğan halkası bulunuyor. Tatlı çeşitlerinde ise; katmer, kazandibi, keşkül, profiterol, tavuk göğsü, supangle, sütlaç mevcut.”

PAKET servisi hizmetini, online platformlarda sunmanın yanı sıra 0 232 856 00 60 numaralık telefondan da yapabilirsiniz














