SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kendi şahsi aile kavgalarını belediye başkanına mal ettiler!

Bu haber 08 Ağustos 2020 - 0:38 'de eklendi.

Dün akşam Menemen meclisinde yaşanan kavganın gerçek yüzünü Belediye Başkanı Serdar Aksoy açıkladı. Başkan Aksoy: ” Kendi şahsi aile kavgalarını belediyemize mal etmeye çalışıyorlar” dedi.

Başkan Aksoy konu ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Aksoy yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi; “Belediye Meclis Üyemiz Sn; Hanifi Can’a dün gece yapılan saldırıyı  kınıyorum. Aile içinde dayı ile yeğen arasında ki kavgayı siyasi rant kapısı olarak gören siyasi etik kurallarını bir kenara koyarak şahsımı hedef alan açıklamalarda bulunan siyasi cüceleri de kınadığımı belirtmek isterim. Aile içi (Dayı-Yeğen) kavgasının üzerine Menemen Halkı’nın sandıkta seçtiği şahsımı yıpratarak, hedef tahtasına oturtmak isteyen tüm siyasiler hakkında yargı yoluna gideceğimi belirtirim.  Şiddet hiçbir zaman kabul görecek onaylanacak bir eylem değildir. Daha bir hafta önce karşılıklı yemek yediğim şakalaştığım arkadaşım Hanifi Can’a tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.