SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bakan Soylu açıkladı! Büyük darbe

Bu haber 05 Temmuz 2020 - 2:28 'de eklendi.

İçişleri Bakanı, Mardin Derik kırsalında, büyükşehirlerimize gönderilmek üzere hazırlanmış kimyasal patlayıcı ve patlayıcı düzenekleri ele geçirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin’in Derik ilçesi kırsalında, kimyasal patlayıcı ve patlayıcı düzenekleri ele geçirildiğini açıkladı.

3355529.jpg

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mardin Derik kırsalında, büyükşehirlerimize gönderilmek üzere hazırlanmış kimyasal patlayıcı ve patlayıcı düzenekleri ele geçirildi. Kahraman jandarmamıza teşekkür” ifadelerine  yer verdi.

53866_aw058860-01.jpg

medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.