Normalleşme adımları atılmaya başlanırken, durgun olan turizm sektörü de canlanmaya başladı. Torbalı’da hizmet veren Şirinler Turizm de, tur gezilerine start veriyor. İlk gezi ise Akyaka, Köyceğiz ve Yuvarlakçay’a yapılacak.
ŞİRİNLER Turizm, coronavirüs sonrası hareketlenen turizm sektöründe startı verdi. Bu kapsamda, 21 Haziran tarihinde Akyaka-Köyceğiz-Yuvarlakçay gezisi düzenleyecek. Virüs nedeniyle bazı önlemler alan firma, yolcularını güven içinde yolculuk yapmalarını sağlayacak. ‘Geç kalmadan siz de yerinizi alın’ diye konuşan Şirinler Turizm firmasının sahibi Tamer Özev, “Turizm sektörü yeniden canlanıyor. Bu kapsamda biz de turlarımıza start verdik. Tabi ki, önlemlerimizi alarak. Tur otobüslerimizde gerekli sosyal mesafeyi koruyoruz” diye konuştu.
YUVARLAKÇAY, HARİKA ZAMAN GEÇİREBİLECEĞİNİZ BİR YER
İŞLETMECİ Özev, “Yuvarlakçay, Muğla Köyceğiz’de günübirlik olarak kaçılabilecek en serin noktalardan. Öyle ki çölün ortasında su bulmuşcasına insanı mutlu ediyor. Son zamanlarda büyük salıncaklar ile sallanıp suya atlayan insanları sıkça sosyal medyada görmüşsünüzdür. İşte orası, Yuvarlak Çay… Suyu buz gibi olduğu için yanından geçerken bile insanı serinletiyor. Ayrıca havası mis gibi. Çoluk çocuk, arkadaş ya da çift olarak gidip harika zaman geçirebileceğiniz bir yer” şeklinde konuştu.
MUĞLA’NIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRECEKLER
GEZİ kapsamında gidilecek Akyaka hakkında da bilgi veren Tamer Özev, “Balıkçılığın geliştiği bu Akyaka Beldesinde nehrin kıyısındaki restoranlarda nefis deniz mahsulleri tüketebilirsiniz. Bunun yanında ise meşhur Azmak Turu’na katılıp nehir boyunca muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz” dedi. Köyceğiz’in ise, Türkiye’nin keşfedilmeyi bekleyen, hâlâ bakir kalabilmiş nadir yazlık beldelerinden olduğunu anlatan Özev, “Özellikle tarihi ve doğal güzellikleriyle yaz tatili için popüler lokasyonlardan biri…” diye konuştu

















