SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Adana’da kolonya içen bir kişi hayatını kaybetti

Bu haber 24 Mart 2020 - 22:42 'de eklendi.

Adana Ceyhan’a yaşayan 52 yaşındaki adam kolonya içtikten sonra fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana’nın Ceyhan Sarısakal Mahallesi’nde iddiaya göre evinde kolonya içen 52 yaşındaki Vasfi M., bir süre sonra fenalaştı.

KURTARILAMADI

Eşinin durumu 112’ye bildirmesi üzerine eve gelen sağlık ekiplerince Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Vasfi M., kurtarılamadı. Şahsın cenazesi nöbetçi savcının incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.