SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İdlib’de rejim güçlerinin hain saldırısında 1 askerimiz şehit oldu

Bu haber 06 Mart 2020 - 3:38 'de eklendi.

Rusya’da Erdoğan-Putin görüşmesi devam ederken, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde rejim unsurlarının hain saldırısında bir askerimiz şehit oldu. Rusya’nın başkenti Moskova’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin arasında İdlib görüşmesi devam ederken, İdlib’de rejim unsurlarının hain saldırısı sonrası 1 askerimiz şehit oldu.

ACI HABERİ VALİLİK DUYURDU

Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi Harekatı kapsamında yapılan saldırı sonucunda vatan evladımız, hemşehrimiz Sözleşmeli Er Enes Kaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.