SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dikkat! Her evde var ama kanser yapıyormuş!

Bu haber 04 Mart 2020 - 23:27 'de eklendi.

Prof. Dr. Erkan Topuz açıkladı. Her evde bulunuyor ancak kanserojen!

Prof. Dr. Erkan Topuz kanserden korunmak için bir takım alışkanlıklardan vazgeçmemiz gerektiğini vurgulayarak, kanserden korunmanın yollarını anlattı. İşte Prof. Dr. Erkan Topuzun kanserden korunmak adına verdiği ipuçları…

Evde sokakta gezilen ayakkabılarla gezilmemeli. Eğer evde o ayakkabı ile geziliyorsa dışarıda giyilen ayakkabılar çıkarılmalı, başka ayakkabı giyilmeli.  Çünkü dışarıdaki ayakkabı eve pestisitleri sokar. Bu durumda kanserin oluşması için en önemli nedendir. Pestisit, tarım ürünleri, kimyasallar ve egzozdan çıkan gazlardır.

Halı temizliği 

Halı bütün pestisitleri tutar. Bu nedenle halı temizliğine çok fazla dikkat etmek gerekir.  Halıyı deterjanla temizlemek yerine sirkeli suyla temizlemek bütün pestisitleri temizlemeye yardımcı olacaktır.

Bulaşık makinesi deterjanları petrol ürünü, yani kanserojen!

Bulaşıkları yıkamış olduğunuz deterjanlar petrol ürünüdür. Yani kanserojendir. Ne kadar yıkanırsa yıkansın çıkmaz bu nedenle bulaşık makinesinden aldığınız bulaşıkları sirkeli ve limonlu suyla silin.

Plastik eldivenler yerine izci eldiveni 

Plastik eldivenler yerine izci eldivenleri kullanın.  Çünkü deterjanlar alerjiktir ve ufak dozlarda alındığı takdirde kronik olarak kanserojendir.

Defne sabunu ve zeytinyağı 

Devamlı olarak zeytinyağı ve defne sabununu tercih edin.  Ellerinizi ve vücudunuzu hakiki zeytinyağı ve defne sabunlarıyla yıkayın.

Medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.