SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sağlık Bakanı Koca, Vuhan’dan getirilen üniversite öğrencisinin doğum gününü kutladı

Bu haber 08 Şubat 2020 - 23:46 'de eklendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs nedeniyle Vuhan’dan Türkiye’ye getirilen ve gözlem altında tutulan üniversite öğrencisinin doğum gününü kutladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs salgınının yaşandığı Çin’in Vuhan kentinden Türkiye’ye getirilerek, hastanede gözlem altında tutulan üniversite öğrencisinin doğum gününü kutladı. Koca, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, 25 yaşına giren üniversite öğrencisi Şeyma için “Nice sağlıklı yıllara Şeyma” ifadesini kullandı.

“25. YAŞINI TEK BAŞINA KUTLADI”

Şeyma’nın gözlem altında tutulduğu hastanede, sağlık görevlilerince verilen doğum günü pastası ile çekilen fotoğrafı da paylaşan Koca, şunları kaydetti: “Vuhan’dan tahliye ettiğimiz vatandaşlarımızdan üniversite öğrencisi Şeyma, 25. yaşını tek başına kutladı. Gözlem süresi bittikten sonra inşallah hep beraber kutlayacağız.”

Haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.