SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

81 ilde 81 iyilik tek atkıda buluştu

Bu haber 26 Nisan 2021 - 10:02 'de eklendi.

81 ilden öğretmenin katılımının sağlandığı “Yardımlaşma ve İşbirliği” sloganıyla harekete geçen “İyilik Atkısı” projesi ilk ürünlerini Torbalı ilçemizde vermeye başladı.

PROJE ortaklarından ilçemiz anaokullarından İnci Hikmet Tözün Anaokulu ve Torbalı Anaokulu, çalışma ve etkinliklerini 21 Nisan 2021’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un katılımıyla Dirmil İlkokulu’nda gerçekleştirdi

TÜRKİYE genelinde büyük bir katılımın olduğu örnek bir e-Twinning projesi olarak kabul gören bu projenin, okulda öğretmenlerce  kurulan “ İyilik Kumbaralarıyla”  yürütüldüğü; elde edilen ürünlerin sonraki nesillere örnek olacağı söylendi..

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, iyilik hareketinin ilçemizde uygulanmasının son derece mutluluk verici olduğunu , bu tarz çalışmaların pekişerek devam etmesi gerektiğini, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında bu tarz çalışmalara her zaman destek olacağını belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.