SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

80. Yıl Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı’ndan büyük başarı

Bu haber 23 Mayıs 2023 - 0:18 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı Türkiye genelinde düzenlenen basketbol müsabakalarında Türkiye Şampiyonası Finallerine katılmaya hak kazandı.

KÜÇÜK Kızlar Takımımız Haziran ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Finallerinde 8 takımla şampiyonluk mücadelesi verecek. Elde edilen başarı ise göğsümüzü kabarttı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Kızlarımızı tebrik ediyor, müsabakalarda başarılar diliyoruz’ ifadelerine yer verildi.

2022 yılında düzenlenen basketbol turnuvasını kupa ile tamamlayan Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl Ortaokulu Kız Basketbol takımı, 2023 Küçük Kızlar Basketbol Turnuvasına hızlı başladı ve şampiyon olarak tamamladı.

ÖZKAYA: ‘KIZLARIMIZIN BAŞARISIYLA GURUR DUYUYORUZ’

OKUL Müdürü Hakan Özkaya, kızların sportif başarılarını sürdürürken rahat etmelerini sağlamak amacıyla ellerinden gelen her türlü imkânı sunmaya devam edeceklerini ve bu doğrultuda kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini iletti. 2023 Türkiye Şampiyonu olma hedefini geçen yıldan belirlediklerini ve bu doğrultuda planlamalarını yaptıklarını ve kupayı Torbalı’ya getirmeyi arzu ettiklerini ekledi.

IŞIKKAYA’DAN TEBRİK

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, her zaman olduğu gibi eğitim öğretimin sadece bilişsel alanlarda değil, sosyal, sportif ve bütünsel olarak yürütüldüğünde başarılı olacağını vurgulayarak yıldızlarla ilçeyi başarıyla temsil ettikleri için gurur duyduklarını ifade etti. Başarının ayrılmaz parçaları olan okul idaresi başta olmak üzere antrenörlere ve okul öğretmenlerine de teşekkürlerini ileten Işıkkaya, finalleri merakla beklediklerini ve heyecanla takip ettiklerini de ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.