SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

80. Yıl İlkokulu miniklerinden 23 Nisan’a yakışan gösteri

Bu haber 26 Nisan 2026 - 23:51 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlkokulu 1-E sınıfı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte sergiledikleri halk oyunları gösterisiyle izleyenleri büyüledi.

OKULDA gerçekleştirilen kutlama programında sahne alan minikler, Kafkas dansı performanslarıyla büyük beğeni topladı. Öğrencilerin uyumlu ve coşkulu gösterisi, izleyicilerden uzun süre alkış aldı.

SINIF Öğretmeni Sabahat Karataş ile Halk Oyunları Antrenörü Ahmet Sezgin eşliğinde hazırlanan gösteri, 23 Nisan coşkusunu doruğa çıkardı.

PROGRAMI izleyen veliler, çocuklarının sahnedeki performansları karşısında gurur dolu anlar yaşarken, zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Etkinlik, bayramın anlam ve önemine yakışır görüntülerle sona erdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.