SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

80. Yıl İlkokulu 4-G sınıfı öğrencilerinden örnek olacak duyarlılık

Bu haber 24 Şubat 2023 - 2:24 'de eklendi.

Hem Torbalı’ya yerleşen hem de bölgedeki afetzedeler için Torbalı halkı 7’den 70’e kenetlenmiş durumda. Bunun son örneği ise Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlkokulu 4-G sınıfı öğrencileri oldu.

KAHRAMANMARAŞ merkezli iki ayrı depremde milyonlarca kişi evsiz kalmıştı. Yüzbinlerce kişi yaşadıkları coğrafyaları terk ederken, kalanlar ise soğuk kış şartlarında yaşamlarını sürdürüyor. Hem Torbalı’ya yerleşen hem de bölgedeki afetzedeler için Torbalı halkı ise 7’den 70’e kenetlenmiş durumda.

BUNUN son örneği ise Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlkokulu 4-G sınıfı öğrencileri. Daha önce sınıf öğretmenleri Ebru Durak Akyol tarafından örgü örmeyi öğrenen çocuklar bu kez bölgedeki depremzede çocuklar için atkı ve bere ördü.

ÖRÜLEN atkı ve bereleri öğrencilerden alan öğretmen, bir gönüllü aracılığı ile Hatay Samandağ’da çocuklar için kurulacak rehabilitasyon çadırına gönderdi.

ÇOCUKLARDAN çocuklara kurulan bu harika köprü, bir kez daha dayanışmanın her şeyi aşacağını göstermiş oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.