SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

80 bin nüfusa tek vezne

Bu haber 12 Temmuz 2022 - 3:55 'de eklendi.

Ayrancılar, Pancar, Demirci ve Türkmenköy mahallelerinde yaşayan yaklaşık 80 bin kişi elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödeyebileceği merkezde sadece bir personel çalışıyor.

TORBALI’DAKİ en büyük mahalle olan Ayrancılar’da nüfus giderek artıyor. Mahallede hızlı nüfus artışı nedeniyle yetersiz gelen mevcut alt yapı da çeşitli sorunlar meydana gelmeye başladı. Bölgeye yeni taşınanlar için abonelik verilecek her hangi bir kurum bulunmazken, fatura ödemek için de tek gişe bulunuyor.

AYRANCILAR Mahallesi’ne taşınanlar veya mahalle içerisinde farklı bir adrese taşınacak olanların elektrik, su, doğalgaz aboneliklerini açtırmaları için ilçe merkezine gelmeleri gerekiyor. Ayrıca çevre mahallelerle birlikte 80 bin kişinin yaşadığı bölgede fatura ödemek için tek merkez bulunuyor.

Mahalle sakinleri, mahalle sakinlerinin abonelik açtırmak için yaşadıkları sıkıntılara değinerek, “Mahallemizde doğalgaz, su, elektrik faturalarının ödeneceği sadece 1 merkezimiz var. Ayrıca daha önce abonelik yapılan merkezde personel sayısı bire düştüğü için evlerinin aboneliklerini açtırmak isteyenler Torbalı’ya gitmek zorunda kalıyor. Ve yoğunluk olduğu için abonelikler bir günde açılmıyor.

Vatandaşlar günlerce Torbalı’ya gidip gelmek zorunda kalıyor. Torbalı’nın neredeyse yarısını bünyesinde bulunduran bölgede sadece bir tane çalışan olması vatandaşları zor durumda bırakıyor. En kısa sürede bu sorunun giderilmesini istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.