SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘lise tanıtım günleri’ devam ediyor

Bu haber 15 Mart 2023 - 22:52 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi ve Hedef LGS koordinatörlüğü işbirliği ile düzenlenen 8. sınıf öğrencilerine yönelik lise tanıtım günleri etkinlikleri devam ediyor.

LİSE ziyaretlerinde 3. durak Konak oldu. Öğrenciler, Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini gezerek okulu yakından tanıma fırsatı buldu. Öğrencilere lise tanıtım ekipleri tarafından okul ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Öğrenciler de okul ile ilgili merak ettikleri soruları sordular.

İLK ELDEN BİLGİ ALMA FIRSATI BULDULAR

LİSE ziyaretleri sonrasında Cumhuriyet Eğitim Müzesi, İzmir Arkeoloji ve Etnografya Müzeleri ile Tarihi Asansör ziyaret edildi. Öğrenciler gezi esnasında keyifli anlar yaşarken birinci elden somut bilgiler edinme fırsatı buldular.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

LİSE tanıtım gezilerine bizzat katılan Okul Müdürü Ahmet Subaşı; misafirperverliklerinden dolayı okul yönetimine ve müze yönetimlerine teşekkürlerini ileterek öğrenci motivasyonunun arttırılması adına planlanan bu tür çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

OKUL GEZİLERİ DEVAM EDECEK

OKUL Rehberlik Servisi ve Hedef LGS Koordinatörlüğünün oluşturduğu etkinlik takvimine göre sıradaki okul gezilerinin Bornova ilçesinde bulunan Liselere yapılması planlanıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.