SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

8. sınıf öğrencileri, Kazımpaşa’daki ‘LGS Simülasyonu’nda buluştu

Bu haber 16 Ocak 2024 - 1:23 'de eklendi.

Kazımpaşa Ortaokulu, bu yıl düzenlediği 4. LGS Simülasyon Sınavı başarıyla gerçekleştirdi.

MURATBEY Mahallesi’nde eğitim veren ilçenin köklü okulu olan Kazımpaşa Ortaokulu’nda bu yıl LGS Simülasyon sınavının 4’üncüsünü gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLERİN girecekleri LGS sınavı öncesinde deneyim kazanmalarını sağlamaya yönelik gerçekleştirilen sınav; öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Yüksek motivasyon ve özveri dolu bir sınava hazırlık sürecinin ardından öğrenciler; bu süreçte edindikleri kazanımlarını, simülasyon sınavında ölçme olanağı bulurken, zaman yönetimi konusunda da önemli bir referans elde ettiler.

YAPILAN açıklamada, “2024 LGS Simülasyon Sınavını 14 Ocak 2024 Pazar günü gerçekleştirdik. 352 öğrencinin başvurduğu sınava; 5 özel okul ve 15 devlet okulu katılmıştır. 17 salon, 18 görevli öğretmen, 4 görevli idareci, 2 görevli personel ve 1 güvenlik görevlisi ile Sınav Simülasyonumuz başarı ile gerçekleştirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.