SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

8 Mart’ta Torbalı’da pedal çevirecekler

Bu haber 06 Mart 2021 - 0:01 'de eklendi.

Torbalı’nın ilk ve tek bisiklet platformu olan Keyf-i Pedal grubu, gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerle dikkat çekmeye devam ediyor.

TORBALILI bisikletseverlerin kurduğu grup, bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Kefy-i Pedal grubundan yapılan açıklamada, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde bisikletlerimizle alanlarda olacağız. Tüm Türkiye’de bisikletlerimiz ile ‘Kırmızı şiddetin değil, aşkın rengi olsun’ diyeceğiz. Kırmızılarımızı giyip bisikletlerimizle sahaya ineceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bisikletleriyle bizlere katılmalarını bekliyoruz. 8 Mart’ta kadınlarımız için sokaklarda dolaşalım” ifadelerine yer verildi.

KIRMIZI GİYİP, PEDAL ÇEVİRECEKLER

TORBALILI bisikletçiler grubu Keyf-i Pedal, hazırladığı etkinlik çerçevesinde 8 Mart günü saat 18.30’da Beyaz Kafe önünde bir araya gelecek. Burada bir araya gelecek olan bisikletli vatandaşlar Torbalı şehir içinde, Muratbey Mahallesi, BKM binası, Tepeköy Mahallesi, Ertuğrul Mahallesi, Torbalı Mahallesi, Haluk Alpsü Bulvarı ve Koruluk güzergahında pedal çevirecekler. Kask takmanın zorunlu olduğu etkinlikte, katılımcıların kırmızı elbise giymeleri istendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.