SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

712 ESHOT’ın güzergâhına 4 durak eklendi

Bu haber 30 Ağustos 2022 - 9:32 'de eklendi.

Bölge sakinlerine daha iyi bir hizmet vermek isteyen ESHOT, gelen talep sonrası Ayrancılar’a 4 yeni durak daha açtı. Yeni yapılan Torbalı Yeni Toplu Konutları Bölgesi’ne açılan duraklar sayesinde yüzlerce vatandaş rahat nefes almış olacak

TOPLU ulaşım aracı olarak ESHOT’u kullanan Ayrancılar bölgesi sakinleri 712 Pancar Aktarma – Torbalı  hat güzergahının düzenlenmesi için talepte bulunmuştu. ESHOT Genel Müdürlüğü ise bu talebe kayıtsız kalmadı. Bölge sakinlerine daha iyi bir hizmet vermek isteyen ESHOT, gelen talep sonrası Ayrancılar’a 4 yeni durak daha açtı.

YENİ yapılan Torbalı Yeni Toplu Konutları Bölgesi’ne açılan duraklar sayesinde yüzlerce vatandaş rahat nefes almış olacak. Metrelerce yürümek zorunda kalan vatandaşlar açılan duraklar sayesinde evlerine daha yakın bir noktada inecek. Ayrıca Ayrancılar Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrencileri düşünülerek açılan yeni duraklar çevre sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

ESHOT’TAN yapılan açıklamada “29.08.2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere; Torbalı Yeni Toplu Konutları Bölgesi’ne hizmet vermek amacıyla; 712 PANCAR AKTARMA – TORBALI hattımızda güzergah değişikliği yapılmıştır.  Hattımız güzergahına, Ayrancılar Anadolu Lisesi, Ayrancılar Yeni TOKİ, TOKİ yolu ve Tepeli durakları eklenmiştir” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.