SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

7.Geleneksel Çatak TYT Soru Çözüm Kampı başlıyor

Bu haber 09 Kasım 2021 - 0:37 'de eklendi.

Torbalı’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan Bertan Çatak’ta 7. Geleneksel Çatak TYT Soru Çözüm Kampı başlıyor.

15-19 KASIM tarihleri arasında yapılacak olan kampta, alanında uzman öğretmen kadrosu ile 2.500 soru çözümü, baştan sona TYT tekrarı yapılacak. Ayrıca 5 gün (09:00 – 21:00) boyunca Baykuş Saati programı da bulunan 7. Geleneksel Çatak TYT Soru Çözüm Kampı’nda öğrenciler birçok şeyi başaracak.

HAZIRSAN birlikte çok şey başaracağız’ sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Bertan Çatak, bu kampa katılmak isteyenleri beklediklerini ifade etti.

EĞİTİMDEKİ başarısını yıllar içinde kanıtlayan Bertan Çatak, yine Torbalı’da eğitim sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

ÖĞRENCİLER gün içerisinde, gerek derslerin yoğunluğu gerek sosyal hayat sebebiyle günlerinin çoğunluğunu ders saatlerine, geri kalan kısmını ise sosyal yaşama ayırıyor. Gün sonunda ise bu çalışma dinamiğinden çıkabiliyorlar. Bu sebeple bu dinamiği daha çok etkin kılmak amacıyla bir süre önce ‘Baykuş Saati’ni hayata geçirmişti.

ÇATAK; ‘’Öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve memnuniyeti ile doğru bir yolda ilerlediğimizi bir kez daha kanıtlamış oluyor ve öğrencilerimizin verimli zaman geçirmelerine katkıda bulunduğumuz için mutluyuz’’ diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.