SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

7 Eylül, inşaat şirketlerinin yeni gözdesi oldu

Bu haber 14 Ekim 2022 - 10:00 'de eklendi.

7 Eylül Mahallesi son aylarda inşaat şirketlerinin yeni projeleri için tercih ettiği ilk adres oldu. İlçe merkezine ulaşım kolaylığı nedeniyle tercih edilen mahallede siteler yükselmeye devam ediyor.

TORBALI iş bulma olanakları ve konumu nedeniyle İzmir’de en fazla göç alan dış ilçe konumuna geldi. Göç oranının artmasıyla ilçede yeni inşatlar hız kazandı. Bir dönem en merkezi mahallelerde yeni apartman siteleri inşa etmek için müteahhitlerin birbiriyle yarıştığı Torbalı’da yeni inşaat yapılacak arazilerin sayısı azaldı.

ÖZELLİKLE Muratbey, Ertuğrul ve Torbalı mahallelerinde yükselen apartman siteleri kısa sürede doldu. Yeni projeler için arazi bulmanın zorlaştığı ilçede eski müstakil evler yıkılarak yerine yeni apartman dairlerinin inşaatları yapılıyor. İnşaat şirketleri yaptıkları incelemeler sonrasında 7 Eylül Mahallesi’ne de inşaatların temellerini attı.

ERTUĞRUL Mahallesi’nin bitişiğinde yer alan 7 Eylül Mahallesi’ndeki boş araziler kıymete bindi. Yıllardır boş olan arazileri satın alan inşaat şirketleri lüks apartman sitelerinin inşaatına başladı. Bölgede bazı binaların inşaatları biterken yeni projelerin yapım aşamalarının da hızla devam ettiği öğrenildi. Projelerin tamamlanmasının ardından mahalle nüfusunun büyük oranda artması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.