SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

6 yıldır boşanamıyor!

Bu haber 03 Haziran 2022 - 20:47 'de eklendi.

2016 yılında 25 yıllık evliliğini bitirme kararı alarak memleketi Torbalı’ya yerleşen Sedat Kanlıoğlu (55), boşanabilmek için 6 yıldır mücadele veriyor. Bu kadar zamanda yuva kurup baba olma şansı elde edebileceğini belirten Kanlıoğlu, “Yeter artık. Bitsin bu çilem” dedi

TORBALI ilçesinde yaşayan Sedat Kanlıoğlu (55) 6 yıl önce boşanma davası açtığı eşinden, bir türlü boşanamadığını iddia etti. Satın aldığı evi, eşinin hakkında uzaklaştırma kararı aldırmasından dolayı terk ettiğini ve bir daha eve geri dönmediğini söyleyen Kanlıoğlu, şimdi de eşinin borç oyunu yüzünden otomobilinin haciz yoluyla elinden aldığını öne sürdü. Bir fabrikadan emekli olan Sedat Kanlıoğlu, 2016 yılında şiddetli geçimsizlik nedeni ile 25 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı.

BURSA’DA YAŞIYORLARDI

O DÖNEM Bursa’da yaşadıklarını ve eşinin de Mustafakemalpaşa ilçesinde Çördük Mahalle Muhtarı Sabahat Kanlıoğlu (52) olduğunu aktaran Kanlıoğlu, “Eşim evlendiğimiz dönemde çalışmıyordu. Kendisine Bursa Kemalpaşa’da oturduğumuz ev ile bir de sıfır otomobil aldım. Hatta muhtar olması için de ben teşvik etmiştim. 2015 yılında kendisine satın aldığım aracı benden habersiz sattı. Bu nedenle aramızda sorunlar çıktı. Bu süreçte babam ciddi bir rahatsızlık yaşadı. Torbalı’ya gidip geldiğim dönemde dahi hep problem çıkardı” dedi

“ÇOCUĞUMUZ OLSA NEYSE”

KENDİSİ Torbalı’da iken eşinin jandarmaya başvurup hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını öğrenen Kanlıoğlu, 2016 yılında Mustafakemalpaşa 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açtı. Sabahat Kanlıoğlu’nun kendisinden 100 bin lira maddi, 250 bin lira da manevi tazminat istediğini vurgulayan Kanlıoğlu, “Yerel mahkeme boşanmamıza karar verdi ancak karşı taraf İstinaf Mahkemesi’ne başvurunca dosya yoğunluğundan dolayı karar hala çıkmadı. Çocuğumuz olsa tamam. 6 yıldır sonuca ulaşamıyoruz. Dava bitmiş olsaydı belki yeni hayat kurar, hatta çocuk sahibi bile olurdum” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.