SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

6 aylık İkra’ya 6 ay kınası yakıldı

Bu haber 21 Kasım 2023 - 0:05 'de eklendi.

Torbalı’da yaşayan Aydın ve Zerda Keskin çiftinin 6 aylık kızı İkra’ya 6 aylık kınası yakıldı.

TORBALI Mahallesi’ndeki evlerinin önünde gerçekleştirilen kına merasiminde minik ellerine kına yakılan İkra, sevimli ve neşeli tavırları ile davetlilerin neşe kaynağı oldu.

DAVETLİLERE pasta, yiyecek ve içecek ikram edildiği merasimde kadınlar gönüllerince eğlenerek, Minik İkra’nın 6 aylık kınasını kutladı.  Kına merasiminin ardından mevlit okutuldu.

KINA merasimi sonrası bir açıklama yapan anne Zerda Keskin; “bir gelenek haline gelen 6 ay kınası için bizde böyle bir merasim yaptık. Kızımız İkra 6 ay önce ailemize katıldı. Bugün sevenlerimizin katılımıyla kızımızın 6 aylık kınasını yaktık. Bu davetimizi kırmayıp buraya gelen tüm sevenlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Baba Aydın Keskin ise çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.