SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

55 yaşında intihar etti

Bu haber 02 Haziran 2015 - 14:43 'de eklendi.

Subaşı Mahallesi’nde yaşayan 55 yaşındaki Fatma Alagaş, Barış Yapı Sitesi’ndeki bir apartmanda hayatına son verdi. Ölmek için burayı seçen Alagaş’ın intihar nedeni bilinmiyor

ÖNCEKİ gün Torbalı’da bir intihar vakası daha yaşandı. Daha önce defalarca intihar girişiminin olduğu Barış Yapı Sitesi’nde gerçekleşen intiharda 55 yaşındaki Fatma Alagaş vefat etti. Tulum doğumlu olan Alagaş, Subaşı Mahallesi’nde ikamet ediyordu. Sebebi bilinmeyen bir nedenle Barış Yapı Sitesi 24. Blok’ta intihar eden Alagaş’ın o binada oturmadığı, intihar etmek için bu binayı seçtiği öğrenildi. Üzerinden kimlik çıkmayan Alagaş’ın kimliği belirlenene kadar uzunca bir süre geçti. Olayı öğrenen yakınları büyük üzüntü yaşadı.

FACİA YAŞANIYORDU

Barış Yapı Sitesi’nde saat 14.30’da gerçekleşen intihar sonucu Fatma Alagaş vefat etti. Bir apartmanın 8. Katındaki merdiven boşluğundan atlayarak hayatına son veren Alagaş’ın cenazesini akrabaları teslim aldı. Uzun süren kimlik taramasından sonra kimliği belirlenen Alagaş’ın intihar nedeni bilinmiyor. Kendini ölmek için Barış Yapı Sitesi’ndeki yüksek binalarından birini seçen Alagaş kendini aşağı atarken avluda çocuklar oynuyordu. Orçun Tosun isimli 8 yaşındaki çocuğun önüne düşen Alagaş, az kalsın bir faciaya neden oluyordu. Olay anını gören Tosun, hastaneye kaldırıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.