SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

% 50 indirimli satılan perde ve halılar büyük ilgi görüyor

Bu haber 03 Nisan 2022 - 1:45 'de eklendi.

2 aydır Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerindeki Vestel karşısında hizmet veren Lion Home Collection’da açılışa özel ürünlerde %50 indirim uygulanıyor.

Evinizin ambiyansını değiştirmenize yardımcı olan halı ve perde modelleri, tarzınızı en iyi şekilde yansıtmanızı sağlar. Dekorasyonunuzu baştan aşağı değiştirmenize yardımcı olacak, son yılların en sevilen halı ve perde modelleri bu işletmede görücüye çıktı.

EVİNİZİN DEKORASYONUNA HAVA KATACAK SON TREND HALI VE PERDE MODELLERİ

Merinos, Padişah, Dekoser, Aksu halı çeşitlerinin yanı sıra stor, zebra, ahşap, jaluzi, plisel ve mekanik gruplarının yer aldığı perde çeşitlerini satan işletme yoğun ilgi görüyor. Ev aksesuar çeşitlerinin de yer aldığı Lion Home Collection’ın uyguladığı kampanyaya olan ilgi yoğun şekilde devam ediyor.

  1. ŞUBESİNİ TORBALI’YA AÇTI

Deneyimli firma Karşıyaka, Menemen, Bayraklı’dan sonra 4. Şubesini 2 ay önce Torbalı’ya açmıştı. İşletmeciler yaptığı açıklamada, yaşam alanlarınıza yansıtmanın sanıldığından çok daha kolay olduğunu söyleyerek, yepyeni perde ve halı modelleri sayesinde, evinizi gönlünüzce dekore edilebileceğini ifade ettiler. Firma İletişim: 0 553 689 90 00

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.