SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

5 ülkeden ortak ziyaret

Bu haber 23 Haziran 2022 - 3:05 'de eklendi.

Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin dâhil olduğu uluslararası proje kapsamında 5 ülkeden çok sayıda öğretmen ve öğrenci Torbalı’da.

TORBALI Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İspanya, İtalya, Portekiz, Macaristan ve Litvanya merkezli ortaklarının yürüttüğü “Basic Sciences All Over Life” konulu Erasmus+ projesi kapsamında hareketliliğin Türkiye ayağı yürütülmeye başladı. Hareketlilik kapsamında Türkiye’de bulunan 5 ülkeden çok sayıda yabancı öğretmen ve öğrenci Torbalı’nın Turistik alanlarında bulundu. Efes Antik Kenti, Urla, Çeşme, Alaçatı, Kemeraltı ve Agora ziyaretlerinde de bulunacak olan ekip şehrin güzellikleri ile buluşturuluyor.

KONUK olarak gelen öğretmenler özel bir konaklama adresi seçerken yabancı asıllı öğrenciler Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin evlerine misafir olarak yerleştirildi ve Türk misafirperverliği de ön plana çıkarıldı. Torbalı Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 8 öğretmen ve 35 öğrenci konuklara yürütülen proje ile birlikte Türk kültürünü de tanıtıyor.

YÜRÜTÜLEN hareketlilik esnasında Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde bulunan proje ekibi Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya ile de görüşerek etkileşimde bulundu. İzmir’den ve misafirperverlikten memnuniyet duyduklarını belirten konuklar mutluluklarını da ifade ettiler. 20 Haziran’da başlayan hareketlilik 24 Haziran tarihinde son bulacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.