SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

5 maçta 19 gol atıp sadece 2 gol yedik

Bu haber 31 Ekim 2023 - 12:21 'de eklendi.

Bu yıl Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Torbalıspor, grubunda şimdiye kadar çıktığı 5 maçta kayıpsız lider durumda. Torkos çıktığı maçların hepsinde rakiplerine bariz üstünlük kurarken şimdiye kadar hiç puan kaybı yaşamadı

SEZON başında şampiyonluk hedefiyle kurulan güçlü bir kadro kuran ve uyum sürecini lig başlamadan tamamlayan Torbalıspor, bu yıl Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için tüm maçlarını final havasında oynayan Torbalıspor, ligde çıktığı tüm maçlarını kazanarak ligde lider pozisyonda yer almayı başardı. Şimdiye kadar İzmir 1461 Spor, Gümüldürspor, 1925 Gençlik ve Spor, Şirinyerspor ve Gaziemirspor ile karşılaşan Torkos, bu maçlardan 3-0, 2-0, 9-1, 4-1 ve 1-0’lık skorlarla ayrıldı.

İZMİR Güventaş Hazır Beton Süper Amatör Ligi 4’üncü Grup’ta 5 maçta rakip ağları 19 defa havalandıran Torkos, kalesinde sadece 2 gol görerek 17 averaja ulaştı. Torkos aldığı sonuçlarla en yakın takipçisi olan ve ligin en güçlü ekiplerinden birisi olan Balçovaspor ile arasında 2 puan fark yapmayı da başardı. Sahada gösterilen olağanüstü performansın sonuca yansıması ile elde edilen başarı taraftarı ve yönetimi oldukça memnun ederken Torbalı halkı bu başarının sürdürülmesi ve sezon sonunda şampiyonluk kupasının ilçeye getirilerek üst lige çıkmasının en büyük isteği olduğunu ifade ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.