SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

5 ay önce yıkılan köprü hala yapılmadı!

Bu haber 29 Temmuz 2021 - 2:05 'de eklendi.

Yoğun yağışlar sebebiyle geçtiğimiz Şubat ayında yıkılan Fetrek Köprüsü, henüz tamir edilmedi. Bölgede yaşayan vatandaşlar, köprünün yapılmamasına tepki göstererek ne zaman yapılacağını sordular

Yaklaşık 5 ay önce, yoğun yağmur sonucu yıkılan Fetrek Köprüsü, bölgede yaşayan vatandaşların mağdur olmasına sebep olmuştu. Çaybaşı Mahallesi ile Atatürk Mahallesi’ni birbirine bağlayan tek geçiş olan Fetrek Köprüsü’nün akıbeti merak ediliyor. Hem trafik, hem de yaya geçişlerine kapalı olan köprü, bölgede yaşayan vatandaşların mağdur olmasına sebep oluyor. Bölge halkı, yetkililerin köprüyü yeniden tamir ederek, trafik ve yaya geçişlerine açmasını istiyorlar.

, NE GELEN VAR, NE GİDEN

Köprünün yıkıldığı ilk günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de bölgeye ziyaret gerçekleştirerek köprüde incelemelerde bulunmuştu. Bölge sakinleri, “Köprü yıkıldıktan sonra Büyükşehir Beediue Başkanı Tunç Soyer gelerek köprüyü tamir edeceklerini, eskisinden daha sağlam hale getireceklerini söyledi. Ama neredeyse beş ay geçti, ne gelen var, ne giden. Verilen sözlerin tutulmasını ve bu köprünün yeniden inşa edilmesini bekliyoruz. Hem ulaşım konusunda büyük sorun yaşıyoruz, hem de çocuklarımız için büyük tehlike oluşturuyor” dediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.