SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

43 yıllık terzi, çalışma azmiyle örnek oluyor

Bu haber 17 Şubat 2021 - 10:54 'de eklendi.

11 YAŞINDAN bu yana terzilik mesleği içinde olan ve Ayrancılar’daki Egekent içerisindeki sağlık ocağı karşısında bulunan Terzi Ali Yıldırım, mesleğini ilk günkü gibi büyük bir sevgiyle icra ediyor. Yıldırım, kıyafet tamiri, ev tekstili, perde dikimi, ceket kısaltma, erkek takım elbise dikimi, pantolon-gömlek-yelek dikimi, penye dikimi ve tadilatı gibi dikim üzerine olan birçok işi yapıyor. Ayrıca her türlü bay-bayan dikim işinin itinayla yapıldığını söyleyen Ali Yıldırım, kişiye özel provalı erkek takım elbisenin de dikildiğini ifade etti. Yıllar önce mesleğe adım atan Ali Yıldırım, büyük bir heyecan ve tutkuyla sürdürdüğü terzilik yaşamında çeyrek asrı geride bıraktı.

‘YENİDEN DÜNYAYA GELSEM, YİNE TERZİ OLURDUM’

HER ne kadar konfeksiyon sektörünün dönüşümü ve beraberinde hazır giyimin hız kazanmasıyla ısmarlama elbise yaptıranların sayısı bir hayli azalmış olsa da Ali Yıldırım, mesleğini ilk günkü azim ve sevgiyle devam ettiriyor. Öyle ki Yıldırım mesleğine olan bağlılığını, ‘Yeniden dünyaya gelsem, yine terzi olurdum’ sözleriyle ifade ediyor. 50 metrekare büyüklüğündeki işyerinde paça, ovarlok, otomatik düz ve zikzak makinesinin bulunduğunu dile getiren Yıldırım, Torbalı ve Ayrancılar halkına dikim işlerini hızlı ve profesyonel ellerde yaptırmanın güvencesini verdiklerini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.