SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

40 yıldır bitmeyen dostluk…

Bu haber 28 Kasım 2021 - 2:58 'de eklendi.

Torbalı Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman ile 40 yıldır dostlukları devam eden Almanya’da yaşayan arkadaşı Ayhan İlerisoy bir araya geldi.

1981-1983 yılları arasında Ankara Genelkurmay Başkanlığı’nda askerlik yaparken tanışan Cıva İsmail Akman ve Ayhan İlerisoy’ın yıllardır devam eden arkadaşları devam ediyor. Askerlik sonrası Almanya’ya göç eden İlerisoy ile irtibatlarını hiçbir zaman koparmayan Cıva İsmail Akman, “Candan ümidi kesebiliriz belki ama can dostlarıyla irtibatı kesmek güçtür. Mevlam yürek yollarımıza mesafe koymasın” dedi. Tam 32 yıldır yurtdışında hayatını sürdüren Ayhan İlerisoy, önceki gün de Torbalılı can dostunu ziyarete geldi. Birlikte objektiflere poz veren iki dost, “İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur” mesajı verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.