SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

4 köyümüz daha su tankerine kavuştu

Bu haber 29 Şubat 2024 - 22:40 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, orman yangınlarına hızla müdahale edilmesini sağlamak için başlattığı seferberlik kapsamında orman köylerine 40 tanker daha teslim etti. Bu kapsamda Torbalı’nın dört köyü daha su tankerine kavuştu

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu doğrultusunda çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi orman yangınlarına erken müdahale edilmesi, yangın söndürme ekipmanlarının artırılması amacıyla orman köylerine su tankeri dağıtımına devam ediyor.

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde Kültürpark Atlas Pavyonu yanında bulunan alanda yapılan törenle orman köylerine 40 yangın tankeri daha verildi. Daha öncekilerle beraber toplam dağıtılan tanker sayısı 165 oldu.

DAHA önceden de Torbalı’daki köylere su tankeri verilirken dün gerçekleşen törende de Torbalı’nın dağ köyüne su tankeri verildi. Bu kapsamda Yeniköy, Dirmil, Karakızlar ve Bülbüldere köyleri su tankerlerine kavuştu. Gerçekleşen törende mahalle muhtarları su tankerlerini alırken, desteklerinden ötürü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.