SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

4 film büyük ilgi gördü, bir hafta daha Torbalı’da vizyonda kalacak

Bu haber 19 Nisan 2024 - 7:42 'de eklendi.

Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda 4 film vizyonda olduğu açıklandı. Üç Harfliler: Nazar, Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, Kung Fu Panda 4 ve Hep Yek: Aşiret gösterimde olan filmler…

ÜÇ HARFLİLER: NAZAR KONUSU

Zeliha, torun sahibi olma umuduyla üç harflilerle anlaşma yapar. Ancak, torunu Nazar’ı, adet olup kadınlığa ilk adımını attığında onlara vermek zorundadır. Oğlu ve gelini zamanı geldiğinde anlaşmaya uymaz, bu sebeple Nazar’a karşılık üç harfliler tarafından kurban edilirler.

HEP YEK: AŞİRET

Mafyanın kızını bir aşiretin elinden kurtarmaya çalışan Gürkan ve Altan’ın başlarına gelenleri konu ediyor. Altan ve Gürkan, Yasemin’in düğünden kaçmasına neden olur. Bu durum üzerine ikili, İç Anadolu’nun en tehlikeli mafyasının kızı olan Yasemin’i, Hakkari’deki aşiretin elinden geri almak için zorlu bir maceraya girişir. Bu süreçte Ejder ve Engizisiyon Cemal’in ölüm tehditleri ile boğuan Altan ve Gürkan, Yasemin’i geri almaya çalışırken bir bir çuval inciri berbat ederek kendilerini türlü saçmalıkların içerisinde bulurlar.

GODZİLLA VE KONG: YENİ İMPARATORLUK

Hem kendilerinin hem de insanlığın varlığını tehdit eden devasa bir tehlikeye karşı güçlerini birleştirip birlikte savaşmak zorunda kalan Kong ve Godzilla’nın hikayesini konu ediyor. Kudretli Kong ve korkunç Godzilla bilinmeyen bir tehlike ile karşı karşıyadır. Dünyada gizlenmiş, hem kendi türlerinin hem de insanlığın varlığını tehdit eden ölümcül bir tehlikeye karşı güçlerini birleştiren Kong ve Godzilla, kendilerini zorlu bir savaşın içerisinde bulur.

KUNG FU PANDA 4

Kung fu sevgisi sadece doyumsuz iştahıyla eşleşen ünlü panda Po’nun Çin’deki maceralarını konu ediyor. Ölüme meyden okuyan maceraların ardından Ejderha Savaşçısı Po, artık dinlenmesi için Huzur Vadisi’nin Ruhani Lideri olarak görevlendirilir. Ancak bu yeni görev türlü sorunları da beraberinde getirir. Ruhani liderlik hakkında bildikleri taş devri diyeti hakkında bildikleri kadar olan Po’nun bu önemli görevi üstlenmeden önce bir Ejderha Savaşçı bulup onu yetiştirmesi gerekmektedir. Tam da bu sırada kötü kalpli bir büyücü olan Bukalemun, her yaratığa dönüşebilen bir kertenkele olarak ortaya çıkar. Bukelemun’un hedefinde Po’nun Bilgelik Asası vardır. Bukalemun asayı ele geçirmeyi başarırsa, Po’nun alt ettiği tüm kötüleri ruhlar aleminden geri çağırabilecektir. Bukalemun karşısında yardıma ihtiyacı olan Po, desteği eşsiz yeteneklere sahip, kıvrak zekalı hırsız Zhen’den alır. Yeni ortağı ile birlikte Huzur Vadisi’ni Bukalemun’un pençelerinden korumaya çalışan Po, bu süreçte kahramanların en beklenmedik yerlerde ve şekillerde bulunabileceğini keşfeder.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.